fbpx

Inchiriere fundal foto

Inchiriere fundal foto vopsit manual

In cazul in care te intrebi ce fac, ei bine iti spun un mic secret :). Gandesc un nou serviciu pe care sa-l pot oferi fotografilor si anume acela de a putea inchiria un fundal foto pentru un proiect anume, fara sa fie nevoie sa-l achizitioneze la pret intreg si sa piarda apoi la revanzare doar pentru ca a avut nevoie de el cateva ore.

Pentru inchiriere o sa fie disponibile cateva fundaluri mari  late de 2.80 cu 3 m si cateva in marimea obisnuita de 1.70/3 m.

Inchirierea se va putea face numai in Bucuresti pentru cele mari, asta deoarece sunt destul de greu de manipulat si transportatat si nu am gasit inca o metoda de a le putea trimite si in tara iar cele micute vor fi disponibile atat pentru Bucuresti cat si pentru tara.

Modul de lucru o sa fie de genul: fundalul se achita in intregime inainte de a fi trimis iar la returnare, se retine taxa de inchiriere functie de perioada pe care ai ales-o. Daca fundalul nu e rupt, patat sau cu mari probleme,  eu iti virez diferenta de bani. Daca l-ai primit, iti place si ai vrea sa fie al tau pentru totdeauna, atunci asa ramane. Va fi al tau pana o sa te plictisesti de el. Dupa ce ai ajuns la saturatie cu el, mi-l trimiti si eu ii dau o noua fata 😉 sa te bucuri de un nou fundal. Cum suna asta?

Transportul cade in sarcina ta. Eu voi ambala cat de bine pot fundalul iar tu, daca pastrezi ambalajul, mi-l vei putea returna tot in el. Ti-l trimit cu plata la tine, mi-l trimiti cu plata tot la tine.

Sau vii sa-l iei si sa-l lasi la mine la studio.

Cam acestea sunt planurile, curand voi pregati stocul disponibil pentru inchiriere si voi da sfoara in tara.

Sper ca acest nou serviciu sa prezinte interes pentru tine si sa ne auzim. 😉

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now ButtonSuna