Testimoniale sau pareri ale fotografilor posesori de fundaluri foto Rafa

Andreea Gutiu: E super fundalul de la tine! In sfarsit pot fotografia pe culori inchise fara sa luceasca!

Violeta Patrichi: Am luat un fundal pentru test si nu l-am mai returnat! Este usor de folosit, de depozitat, ideal pentru fotografia de studio, mai ales in lumina artificiala.

Andra Cristea: Am achizitionat un fundal de la Florentina si pot spune ca este foarte bun calitativ, panza groasa, culoarea nu are nici un fel de miros asa ca nu deranjeaza un eventual model bebelus, livrarea a fost facuta foarte rapid si profesionist iar mie mi-a usurat mult procesul de editare deoarece obisnuiam sa adaug o textura in photoshop ceea ce nu mai este cazul. Felicitari!

Crina Popescu:  Am ajuns la Florentina cu gandul de a achizitiona un fundal si am plecat cu doua.
Pentru mine, creativitatea este cheia unui shooting reusit. Cu ajutorul ei am dat viata unor concepte de studio cu un look diferit, am explorat o noua latura a fotografiei.

Ioana Andreea Ghesu: Inainte sa descopar fundalurile Rafa, le-am cautat vreme de mai bine de doi ani. Cand le-am gasit, m-am bucurat asa de tare ca mi-am luat 4! Le ador pur si simplu! Planuiesc sa-mi mai iau si alte nuante.

Kinderstudio: Le cumperi si pur si simplu le iubesti. Aduc valoare oricarui cadru, fie ca e vorba de graviduta, nou nascut sau fotografie de familie.

Ana Maria Sandu:  Multumesc tare mult pentru un fundal asa cum imi doream de mult. Cu o textura discreta, asemeni unei picturi vechi, o culoare versatila si incredibil: nu luceste!!! 🙂 Este ideal. Recomand cu caldura! 🙂

Flu Flu Foto : Sunt foarte multumita de aceste fundaluri; am mai multe nuante dar pe cel negru il ADORRRR! ❤ Multumesc mult de tot