Testimoniale

Ce spun fotografii despre fundalurile Rafa

Ma bucur enorm de fundalurile pictate ale Florentinei! Odata ca au culori intense, inchise si bogate, si apoi ca au textura speciala a panzei pe care nici un print nu o poate reda. Le recomand tuturor fotografilor care cauta fundaluri bogate in culori si care nu reflecta deloc lumina, rezistente la folosiri repetate si de baza intr-un studio foto.

Olga Vuscan / www.olgavuscan.ro

Am achizitionat un fundal de la Florentina si pot spune ca este foarte bun calitativ, panza groasa, culoarea nu are nici un fel de miros asa ca nu deranjeaza un eventual model bebelus, livrarea a fost facuta foarte rapid si profesionist iar mie mi-a usurat mult procesul de editare deoarece obisnuiam sa adaug o textura in photoshop ceea ce nu mai este cazul. Felicitari!

Andra Cristea

Sunt foarte multumita de aceste fundaluri; am mai multe nuante dar pe cel negru il ADORRRR! Multumesc mult de tot!

Flu Flu Photo

Inainte sa descopar fundalurile Rafa, le-am cautat vreme de mai bine de doi ani. Cand le-am gasit, m-am bucurat asa de tare ca mi-am luat 4! Le ador pur si simplu! Planuiesc sa-mi mai iau si alte nuante.

Ioana Ghesu / Gia Photo

Am luat un fundal pentru test si nu l-am mai returnat! Este usor de folosit, de depozitat, ideal pentru fotografia de studio, mai ales in lumina artificiala.

Violeta Patrichi / www.violetapatrichi.ro

Le cumperi si pur si simplu le iubesti. Aduc valoare oricarui cadru, fie ca e vorba de graviduta, nou nascut sau fotografie de familie

Kinder Studio